zaterdag 7 juli 2012

Kunst op het hof

Vandaag gingen we een kijkje nemen in een super mooie tuin... de tuin waar toch al enkele jaren geleden onze trouwfoto's genomen werden....
De tuin is daar dus altijd ongelooflijk mooi in orde!!!
Vandaag, morgen en overmorgen ging in die tuin ook een halte van Kunst op het hof door... Kunst- en plattelandsroute, georganiseerd door kvlv in samenwerking met verschillende kunstenaars...in Lubbeek, Pellenberg en Binkom.
Wij vertrokken bij familie Van Criekingen.Ik vind persoonlijk de tuin op zich ook al een echt kunstwerk. Daarom komen er ook geregeld foto's van de tuin die eigenlijk geen enkel spoor vertonen van iets dat met 'Kunst op het hof' te maken heeft.


Dit kunstwerk werd gemaakt door Anita, die me nauw aan het hart lag, juist door haar altijd aanwezige optimisme  en haar ongelooflijke creativiteit. Enkele jaren geleden verloor ze haar strijd tegen kanker. Maar in velen hun harten leeft ze door.Kunst moet je niet ver zoeken... hihiDaarna gingen we nog langs de kapel in de binkomstraat en langs Kasteel de Biolley.
Op weg naar huis gingen we ook nog even binnen in de kerk van Binkom...
Volgens ons zijn deze kunstwerken gemaakt van isomo bollen en papier machee.
 We vonden ze wel iets hebben!

In totaal zijn er 15 plaatsen waar je terecht kan, we verschoten wel van de toegangsprijs....

1 opmerking:

  1. Dat ziet er inderdaad een prachtige tuin uit! Ik vind dat altijd wel iets hebben, wanneer er kunstwerken tentoongesteld worden in zo'n mooie omgeving.

    BeantwoordenVerwijderen