zondag 26 februari 2012

ja het is zo ver!!!

Eindelijk is het zo ver: ik mag iets naaien voor papa hoemmelke... en hij gaat het gebruiken (toch minstens 1 avond haha).
Hij heeft een carnaval outfit nodig. Ik zal instaan voor een giletke, een ooglap en een bandana.
Ik moet er geen tekeningske bij maken zeker waarin hij zich zal verkleden. Gilet gaat vandaag klaar zijn en ooglap is niks in zijn eigen ...
Nu heb ik ook wel beslist dat ik de giet niet afwerk. Ik heb nog nooit een piraat gezien met een perfect afgewerkte gilet. En een beetje zonde van nog meer stof vind ik het ook.

Verder was dochterlief zo verliefd op het ritszakje dat ik voor moeke gemaakt had dat ze er ook wel eentje wou. Liefst hetzelfde. Ik had geen rits meer waarvan zij vond dat het bij het stofje paste dus werd het toch een ander stofje met bijpassende rits. Ik maakte gebruik van haar verliefdheid om het grotere modelleke eens uit te testen. En toen ik ontdekte dat het kleine modelleke perfect is voor mijn lader van mijn gsm in te steken, heb ik nog snel eentje voor mezelf gemaakt.
Verder keek ik ook eens in een doos waar al wat zelfgemaakte zakjes, vlaggenlijntjes, ... in liggen om kado te geven. Ik zag dat daarin nog vlagjes lagen zonder lijntje. Die werden snel van een lijntje voorzien.


De reversible bag is ondertussen in eer hersteld. Uitgehaald en terug in elkaar gezet.

5 opmerkingen:

 1. Weer hard gewerkt zo te lezen!
  Maar ik ben stiekem toch ook verliefd op die leuke ritstasjes !!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Applaus voor je doorzettingsvermogen!
  Viel het mee? (de tas corrigeren, bedoel ik)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. jaja, Ik heb het gisteren voor de TV losgetornd en deze morgen terug genaaid. Al bij al was het rap gebeurd en ik ben bij dat ik het gedaan heb
  ;o)

  BeantwoordenVerwijderen