maandag 19 maart 2012

wat een dagje voor mezelf moest worden....

Ik had een dagje verlof genomen. Het was een druk weekend en af en toe moet ik dan gewoon even wat meer rusten om de wereld weer aan te kunnen. Dus nam ik mij een dagje verlof.

Ik ging wat lekker prullen een hele dag lang... ten minste dat was het plan ;o))
Buiten dat ik even naar Kessel-lo zou rijden om mijn coupons te gaan halen die ik bij Bambiblauw kocht stond er niets gepland.

Tot deze morgen... of eerder gisterenavond, Grote zoon moest overgeven... had wat buikpijn... Maar na het overgeven voelde hij zich beter. Deze morgen kwam daar dan nog eens diarree bij.
Zo kon ik hem echt niet laten vertrekken op klasuitstap naar Technopolis. Gelukkig kon zus wel mee en zij zou zeker verslag uitbrengen!!!

Dus met grote zoon naar de dokter op maandagmorgen op vrij spreekuur... ik zag de wolken al hangen ondanks dat het zonnetje scheen.
Na 1,5 uur wachten en grote zoon een beetje kalm houden in de wachtzaal, was het onze beurt. Ik dacht al wel dat hij morgen terug naar school kan. Wat ook bevestigd werd door de dokter.

Daarna richting Kessel-lo voor dit:
tricot voor de jongensDan nog snel boodschappen doen en tegen de middag waren we terug thuis met een grote voorraad platte kaas...
Gelukkig was het goed weer buiten en genoten grote zoon en ik van het zonnetje op ons terras.

Ik ben zelf toch nog even een dutje gaan doen deze namiddag en daarna ben ik begonnen aan een heel leuk ritszakje waarvan *mimi's* mij de tutorial en het patroontje bezorgde. Waarvoor dank!!!
Ik dacht eigenlijk dat het niet meer ging lukken vandaag voor het te donker werd buiten om foto's te nemen, maar dus toch!!!ja het werd weer het vossenstofje van Kokka en
de binnekant is weer het paarse stenzo katoentje van in Den Bosch
Hier gaan er ook zeker nog van volgen!!!! Ook een snel modelleke, iets moeilijker dan het dumplingzakje!!!
Hierop komt zeker een vervolg!!

2 opmerkingen:

 1. oeioeioei ... gelukkig ziet je grote ventje er op de foto al veel beter uit ;-) wat een schoon stofkes heb je gescoord!!! & het "mimi-portemonneeke": hoe schoon!!! geniet volgende dagen nog van het zonneke & van tijd "voor jezelf" (als je die vindt ;-) liefs, mimi xxx (k ben eigenlijk wel super trots dat mijn portemonneeke hier verschijnt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het tof dat ge het patroon en tuto hebt willen delen!!! Bedankt daarvoor! Nu eerst eens op zoek naar ritskes van 12cm in vrolijke kleuren en dan verschijnen er er zeker nog hier!!!
   liefs Maren

   Verwijderen