vrijdag 9 maart 2012

Gewonnen give-away's, omkeerbare zakjes,bora

Met een tas koffie, een beetje tijd en toch ook nog een beetje hoofdpijn , heb ik mij hier neergzet om allemaal toffe dingen te laten zien die mij weer eens blij maken.

Gisteren vielen de 2 gewonnen give-aways in de brievenbus. T was een waar plezier om de enveloppen open te maken.

dit heb ik gewonnen bij mumsboven

Toen ik haar give-away zag was ik direkt verliefd op dat mooie speldenkussen. EN een speldenkussen stond al lang op mijn to do lijst maar ergens ver onderaan bij gebrek aan inspiratie.
Dit is echt perfect!!! zo mooie kleurtjes. 'Mijn creatieve hobby' was een tijdschrift dat ik niet ken, dus daar ben ik ook heel blij mee en dan nog een heel lief kaartje....

De tweede give-away die ik won, was bij Judith (het hartje zetten weet ik niet hoe ik dat moet doen, waarschijnlijk ALT+ nummer?)

gewonnen bij Judith
Drie mooie stofjes en een mooi hartje (dat ik beter had omgedraaid om de foto te trekken). De stofjes waren nog in een mooi pakje verpakt, maar ik had geen geduld om het pakje te openen dus daarvan geen foto. Het zijn echt hele leuke stofjes... ik moet eerst nog eens goed nadenken wat ik er mee ga maken.

Verder ontdekte ik deze week op 1 van de vele blogs die ik volg een link naar 'Bora illustraties'. Ik had al een paar stofjes van haar in huis. de drie tricots van little forest, waar ik een lopend projectje mee heb.
Ik word gewoon blij als ik naar die stofjes kijk en dat heb ik ook met haar nieuwe tricot.


Appletree'organic tricot'

Ik zag Dochterlief al in een mooi a-lijntje of een rokje lopen deze zomer van dit vrolijke stofje. Waarschijnlijk zelfs alletwee, ik denk dat ik genoeg stof besteld heb ;o)
Als ik dan toch aan het bestellen was, heb ik ook nog een stukje lint besteld met die leuke uiltjes en dan ook nog een leuke verrassing voor Dochterlief herself. Een vlaggenlijntje van little forest, dat ze in de paasvakantie zelf kan maken (dat krijgt ze dan pas). Nog leuker is het feit dat ik gewoon moest aanduiden dat het een kado was en dat alles zo toekwam:
De superleuke kaartjes, kreeg ik er zomaar bij... Ik blijf fan

Al van vorige zomer nog voor mijn blogtijdperk, was er iemand die haar zolder aan het opruimen was en die toch wel wat stofjes tegenkwam. Zij dacht direkt aan mij en ik was dankbaar, maar had dat nog niet echt laten zien. Er waren al zakjes gemaakt (voor elke dochte 1)... ik wou ook wel iets voor de mama maken, maar wist niet goed wat. Een omkeerbare zak? Maar met welke stof dan?
Uiteindelijk is het een vlaggenlijntje geworden dat ik al in de kerstvakantie maakte. Maar ik had tijd nodig om te twijfelen of dat wel het kado tje was dat ik wou geven.
Een van de omkeerbare zakjes was al eens gebruikt door de kinderen bij het 3-koningen zingen en was 'verdwenen'. Dus heb ik woensdagvoormiddag nog snel het kikkerzakje gemaakt.
4 opmerkingen:

  1. amai, leuk zo 2 give aways winnen, veel plezier ermee ...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een geluksvogel ben je! Gefeliciteerd hoor. En veel plezier ervan.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Bedankt voor de reclame :) Veel naaiplezier met het bomenstofje! Groetjes, Deborah

    BeantwoordenVerwijderen