zondag 18 maart 2012

Het kleine manneke en de bananendoos

In de school van het jongetje wordt elk jaar (of is het elke 2 jaar?) een talentenjacht georganiseerd. Het klein manneke zijn vriendje kwam op het lumineuse idee om samen met zijn vriendjes een sketchke van urbanus na te spelen. Dit was echt geweldig leuk, maar dat betekende ook dat de mama's mee in aktie moesten schieten. De mannekes zitten al in de 3de kleuterklas!!!!
Toen ik het sketchke hoorde, begon ik direkt te denken hoe we onze kleine mannekes die met 3 op een groot podium zouden staan toch een beetje zichtbaarder konden maken en tegelijkertijd de sketch wat duidelijker konden maken.

Er was urbanus in een auto, er was een politie-agent in een auto en er was een manneke met ne wandelstok.

Bananendoos werd wit geverfd want het klein manneke dat hier in huis woont, was meneer de politie-agent!!
Blauwe streep en POLITIE op de zijkant. Lampen voor en achter van klapmais.Nu nog een systeem om de doos aan ons manneke te maken zodat hij nog goed kon lopen en de doos euh ...auto niet zou afzakken. Ah ja de achtervolging kon niet in slakketempo moeten gedaan worden hee!!!T moest ook rap uitkunnen want daarna kwam een sketchke van politie-agent die zijn hond kwijt is (zonder auto's)

oplossing: rekken en klemmetjes


Fotomodel was nog in pyama tijdens de fotosessie

Ze hebben dat echt heel goed gedaan op het podium!!!!

5 opmerkingen:

 1. Wat creatief! Leuk gedaan hoor.
  Hoe is het eigenlijk met Urbanus? Is die nog steeds bekend? Of zou ie al overleden zijn????

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. nee nee Urbanus is nog niet overleden!! Hij gaat hier ook nog steeds mee, minder shows dat wel! Maar hij doet nu tijdens kinderprogramma's sketchekes op kinderformaat waardoor de kinderen hem ook kennen!!!

   Verwijderen
 2. Goed gelukt die politiewagen en klein manneke is een knap manneke !

  BeantwoordenVerwijderen