maandag 21 mei 2012

Is het hier stillekes???

Stille waters, diepe gronden hee. ;o)

Het is hier misschien echt wat stillekes, of voel ik mij alleen maar wat stillekes...?
Veel emoties maken mij altijd wat stiller, misschien vandaar.

Maar op creatief vlak is het daarom nog niet stil. Ik zorgde afgelopen weekend voor mijn swap-partner van linnen&limoen. Zij bezorgde mij die mooie magneetjes.
Ze viel eerst uit de boot omdat ze bij mijn Pay-it-forward als 6se in de rij stond, maar de swap die ik voorstelde, was hier zo rap dat ik haar eerste in de rij zette om iets voor haar te maken.
Ik hoop dat ze mijn stofjeskeuze (mijn eeuwige struikelblok) goed vindt en dat ze blij is met wat ze krijgt.

Verder reed ik over en weer tussen school en thuis. Dochterlief ging haar eerste dag terug naar school en daar loslaten niet altijd even simpel is voor eender welke moeder (denk ik), ging ik vandaag kijken hoe ze zelf haar prikje doet en het suiker in haar bloed meet. en de inspuiting van de insuline deze middag ging ik al doen terwijl de juf toekeek...bij wijze van opleiding.
Het laatste lesuur kreeg Flore haar klasje uitleg over diabetes van Marjan, een diabetesverpleegkundige van gasthuisberg. Ik haalde de twee broers er ook bij zodat ook zij weten wat het is.
Na schooltijd was er ook nog uitleg voor alle leerkrachten. De begeleiding van gasthuisberg is echt top.

Tussen 2 bedrijven door , werkte ik ook aan de pay it forward voor *Sam. Ik had zo wel wat dingen in mijn hoofd die ik wou maken voor de pay-it-forward, nu is het gewoon nog proberen van het juiste te zoeken voor alle 5. Ik ben benieuwd of ik daar in geslaagd ben bij *Sam???
Bij deze enveloppe maakte ik niet veel tijd om alles wat mooier in te pakken, de tijd drong... ik moest teug naar school en ik wou de enveloppe af hebben voor ik vertrok zodat ik daarna nog snel naar de post kon 'krossen' om de 2 enveloppes op de post te doen.

Dus *Sam en Linnen&Limoen... er is post onderweg.

Natuurlijk volgen de foto's pas als de pakjes hun bestemming bereikt hebben!!!!

4 opmerkingen:

 1. wat een drukke dag,
  maar prachtig hoe iedereen bij Flore's diabetis betrokken wordt, het zal zeker goed komen allemaal!!!
  liefs, mimi xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De begeleiding is inderdaad precies wel goed. Dat is toch heel belangrijk bij zo'n ingrijpende gebeurtenis. Hopelijk ondervindt Flore er niet te veel hinder van en past ze zich goed aan.

  Ik kijk al vol verwachting uit naar mijn pakje bij de post. Alvast bedankt.

  Ik doe binnenkort mijn duit in het zakje met een Pay it forward, maar eerst mijn kikkergeschenkjes afwerken en enkele andere geplande dingen.

  Lieve groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Spannend weer naar school!! Super dat er zo een goede begeleiding is!!
  ik wacht met spanning op mijn pakje ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super die begeleiding en zo flink van Flore seg, schitterend! Heel tof dat de school zo ook heel betrokken is, dan kan je ze zeker met een gerust hart daar laten denk ik.
  Ik ben ook zeer benieuwd naar de foto's van de swap, het zal wel absoluut mooi zijn.

  BeantwoordenVerwijderen