maandag 10 december 2012

Kerstbomen en pakjes

Dit weekend gingen we onze kerstboom kiezen... De eerste die we pakten was de juiste!!!

Ik zag daar ook zo een oud schoolbord staan met lijntjes... en vroeg eens voorzichtig of ze dat niet wegdeden... en ja hoor: ik kreeg het gratis bij onze kerstboom!!!!
Ik ben zo blij als een klein kind... Mijn eerste pakje onder de kerstboom heb ik dus al gekregen!!!
t Was nu niet bij wildvreemde mensen, we kopen onze kerstboom elk jaar bij vrienden!

Het gat in de lucht dat ik sprong kunt ge nu waarschijnlijk nog altijd zien... Ik heb daar zo lang achter gezocht en nu staat het hier in de schuur en is samen met onze kerstboom aan huis geleverd...
Dikke smile.... huppel de puppel.....

Gisteren kwam Rita de pakjes afleveren die ze verzameld had voor onze PLUS... Het zijn er echt heel veel... ga maar eens op haar blog kijken en bekijk de laatste maanden eens. Ze was er als de kippen bij om vanalles te maken en ze heeft ook heel veel mensen gemotiveerd om mee te doen.
Ik maakte maar 1 foto, want ik het de plaats niet om er nu in den donker mooie foto's van te nemen... maar doe me een plezier en bekijk de foto's op haar blog

Op haar blog zie je nog oneindig veel knuffels, die ze allemaal samen breeën of haakten. In totaal goed voor meer dan 90 stuks... Heel hard bedankt dames voor jullie reuzen bijdrage.

Vandaag kwam er ook een enveloppe aan met de kadootjes van Heidi . Neem zeker ook een kijkje op haar blog patat en kroket.
Ze blogde over haar kadootjes hier
2 super schattige knuffeldekentjes en een feecemutske met een lief bloemmeke!!!
Dank u voor uw bijdrage aan de Plus!!!

6 opmerkingen:

 1. de plus van Heidi had k al s gezien,
  knap zeg!
  en nen dikke hip hip hoera voor Rita & haar meiden!!!
  super!!!
  liefs, mimi xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, maren, het zijn nog meer cadeautjes dan ik dacht, ik had ze niet meer geteld de laatste week. Bedankt om mijn blog te vermelden en deze middag kreeg ik hier de reactie op het werk dat de dames nog meteen bereid zijn om terug mee te doen de volgende keer dat we een goed doel doen. Dus bij deze weet je het, kandidaten om mee te helpen zijn er al voor de volgende keer en ook de dames van het clubje willen opnieuw meedoen en het clubje van binkom ook hebben ze gezegd.
  Op naar het volgende doel!!!!
  We zijn paraat!!
  Groetjes en nogmaals bedankt, het was fijn om mee te doen en ook om te je ontmoeten.

  rita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een hoop! :-) Super toch!
  En ik ben blij voor jou dat je dat bord hebt gekregen :-)

  BeantwoordenVerwijderen