dinsdag 29 juli 2014

aangepast to do lijstje

gewoon voor mezelf
 
1. boekentasje
2. kussens en dekentje schoonmoeder
3. kussens voor onze zetel
4. ` de pot`
5. boxershorten voor Nico
6. nieuwe handtas voor mezelf ontwerpen en uitvoeren
 
 
Als er een paar dingen van het lijstje afgewerkt zijn
dan komen er gewoon weer nieuwe bij
 
Always Sparkle

4 opmerkingen:

 1. dapper om zo'n lijst te hebben ik ben altijd bang dat er dan niks van komt dus ik doe maar wat er voor handen ligt, maar handig is het wel !!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oei mijn lijstje is veel langer en ik heb het gewoon opgegeven om alles te noteren... Het ontbreekt me gewoon aan tijd.

  Groetjes
  Steentje
  www.driecreatievebijtjes.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 3. das nog een kort lijstje, ik durf er eigenlijk geen meer maken, maar ga volgende maand mijn stoffenkast eens opruimen en echt eens met herfst en wintercollectie in gedachten zovel moegelijk projectjes aan een stof linken, op 1 staan hier ook 2 boekentassen, ééntje af, ander bijna maar 1 van de fournituren is spoorloos verdwenen, dus zit ik nu even vast. Good luck en hopelijk kan je snel enkele dingen van het lijstje afschrappen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Uw lijstje valt nog heeeeel goe mee zenne! Dan moest ge het mijn is zien, eigenlijk heb ik er geen meer want het werd gewoon veel te lang en nu maak ik waar ik goesting voor heb en als iemand iets vraagt, ja dan moet je wel daarvoor werken. En uw lijstje zal waarschijnlijk nog wel eens veranderen binnenkort en nog eens en nog eens, dus nu starten en dan kan je vanonder weer iets bijschrijven (haha).
  Succes!

  BeantwoordenVerwijderen