zaterdag 12 november 2011

Omkeerbaar mutsje voor Stine

Morgen gaan we sinds lang nog eens op babybezoek. Redelijk onverwacht, t is te zeggen... ik kwam ineens tot het besef als ik er nu niet direkt werk van maakte, Stine waarschijnlijk tegen het jaar aan ging zijn en dan vind ik 4 weken toch nog wat fatsoenlijker. Dus heb ik daarstraks met de mama en de papa afgesproken om morgennamiddag op bezoek te gaan.
Maar het is vandaag ook onze jaarlijkse 11.11.11 restaurantavond waar ik wat ga helpen, voetbal van de jongens,.... dus ook niet veel tijd.

Gelukkig heb ik hier een kistje staan waar nog verschillende paren leren sloefjes in zitten, van toen ik intens bezig was met leren sloefjes maken met mijn trouwe stikmachine.
Toen dacht ik ook ineens aan het patroontje van een babymuts dat ik ooit heb afgeprint en aan dat lekker zachte stofje in mijn stoffenkast dat ik zo mooi vind dat het ligt te wachten op een waardig projectje. Hier wou ik voor Stine zeker dat kleine stukje opofferen.

Aan mijn stoffenkast gekomen vond ik nog een lekker zacht stofje en ik maakte er een omkeerbaar babymutsje van.

 

 

4 opmerkingen:

 1. Wat een prachtig mutsje! Stine is een prachtige naam!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. knap gedaan die sloefkes & da mutske ziet er superzacht uit ... mama, papa & Stine zullen zeer tevreden zijn! vele groetjes, mimi xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi,
  leuk dat je een mutsje van een patroon van mijn website heb gemaakt! Zou je niet direct een link naar het patroon willen zetten op je site (deep-linking), maar een link naar de betreffende webpagina? (http://dedroomfabriek.blogspot.com/2011/07/gratis-patroon-babymuts.html) Alvast bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen